Basketbollar från Molten, Spalding, Nike | 2WIN Basketshop
Fast porto 69 kr  
Leverans inom 1-3 dagar  

Betala enkelt med Klarna, PayPal och Swish

Öppet köp på julklappar t.o.m. 15/1
Basketbollar

Varumärke
Sorteringsordning

Basketbollar för inom- och utomhusspel


Här finner du ett brett sortiment av basketbollar i hög kvalitet – ett naturligt val för dig som vill ha det bästa inom basketutrustning. Vi på 2WIN erbjuder välkända märken som Molten, Jordan, Nike och Spalding. 


Basketbollar från Molten och Spalding


Köp en matchboll eller en utomhusboll från Molten eller den officiella NBA matchbollen från Spalding. Letar du efter en liten basketball i storlek 3 för din teknikträning? Välj bland basketbollarna från Nike och Jordan. Är du istället i behov av en tyngre träningsboll? Träna upp dig med en av våra tunga bollar från Molten, med hjälp av dessa kommer du kunna passa och skjuta längre än du någonsin trodde var möjligt.

 
Personlig service och snabba leveranser!


Materialen du finner här omfattar allt från gummi till kompositmaterial, vilket gör att du kan välja ut den basketboll som passar just dig. Du kan även hitta bollpumpar som snabbt och enkelt pumpar upp din basketboll till perfektion. Vi på 2WIN är noga med att alltid utföra snabba leveranser och ge en personlig service längs vägen. Välj ut och beställ din favoritboll i webbshopen redan idag och få det bästa inom basket.

Visa mer
Visa mindre