Molten Basketbollar - Stort utbud av basketbollar | 2win.se Basketshop
Fast porto 69 kr  
Leverans inom 1-3 dagar  

Betala enkelt med Klarna, PayPal och Swish
Molten Basketbollar

Sorteringsordning

Molten Co. grundades den första november 1958 som ett utvecklings-, produktions- och försäljningsföretag specialiserat på atletiska bollar och bildelar. Idag är Molten Co.’s huvudkontor lokaliserat i Hiroshima, Japan, och utöver det har företaget 8 stycken fabriker som enbart tillverkar Molten basketbollar.

 

Molten Basketbollar - Mästerskapens självklara val

Molten är idag ett ledande varumärke inom basket. Molten basketbollar användes också under OS 2016 i Rio – och Svenska Molten är sedan 2010 den officiella bollen för landslag, ungdomsmästerskap, Basketligan dam och Basketettan dam & herr. Molten basketbollar är helt enkelt premiumbollar av yttersta toppkvalitet.

För inomhus- och utomhusbruk

Molten basketbollar finns både för inomhus- och utomhusbruk. En perfekt instegsboll i Molten-familjen är till exempel Molten GNX (6,5) som är tillverkad i syntetiskt läder. Molten GF i den nya X-designen är å andra sidan en perfekt matchboll i bästa "premium composite läder" med mycket greppvänlig yta. En vinnare för dig som söker det allra bästa.


Just nu! Kampanjpriser på Molten Basketbollar

Just nu har vi en specialkampanj som innebär att vi sänkt priset på mängder av Molten basketbollar. Passa på att fynda kvalitetsbollar idag – erbjudandet är tidsbegränsat.

Köp av mer än 10 Molten Basketbollar? Kontakta oss!

Behöver du fler än 10 Molten basketbollar? Kontakta oss här så kan vi ge dig ett mängdrabatterat pris.

Visa mer
Visa mindre