Jordan basketkläder – Sveriges största basketsortiment online
Fast porto 69 kr  
Leverans inom 1-3 dagar  

Betala enkelt med Klarna, PayPal och Swish
Jordan Basketkläder

Storlek
Sorteringsordning

Frontpersonen bakom det framgångsrika varumärket Jordan Brand är självklart en av våra största basketlegender - den flerfaldige NBA-mästaren Michael Jordan. Så tidigt som 1985 släpptes de första skorna Air Jordan, då under varumärket Nike, som blev så pass framgångsrika att Nike bestämde sig för att Jordan förtjänade att helt stå på egna ben. Kort därefter grundades varumärket Jordan Brand vars kläder tacksamt mottogs av basketälskande Jordan-fans.

 

Idag har Jordan gjort ett av de starkaste avtrycken i såväl basketvärlden som inom sneakersindustrin, och fortfarande poängteras det att ingen definierat sneakers så mycket som Michael Jordan.

 

Fynda kläder, skor och övrig basketutrustning från Jordan

 

Hos 2WIN hittar du Sveriges största sortiment av basketkläder från Jordan och basketskor med flera nyheter varje vecka. Vi har även ett stort sortiment av Jordan junior för de unga basketspelarna samt Jordans populära svettband som är ett måste på planen! Saknar du något från Jordan hos oss? Tveka då inte att höra av dig, så gör vi allt för att ta in det. Hos oss får du leverans inom 1 - 3 dagar, rättvisa priser, personlig service och självklart det senaste från Jordan.

 

Mer om Jordan Basket – av proffs, för proffs

 

Jordan är helt enkelt basketkläder av proffs, för proffs. Med innovativ design och enastående funktion fortsätter Jordan Brand gång på gång att leverera produkter som tar basketspelare till nästa nivå. Är du redo att ta nästa steg?

Visa mer
Visa mindre