Jordan basketkläder – Sveriges största basketsortiment online
Fast porto 69 kr  
Leverans inom 1-3 dagar  

Betala enkelt med Klarna, PayPal och Swish

/ BASKET / JORDAN

Frontpersonen bakom det framgångsrika varumärket Jordan Brand är självklart en av våra största basketlegender - den flerfaldige NBA-mästaren Michael Jordan. Så tidigt som 1985 släpptes de första skorna Air Jordan, då under varumärket Nike, som blev så pass framgångsrika att Nike bestämde sig för att Jordan förtjänade att helt stå på egna ben. Kort därefter grundades varumärket Jordan Brand vars kläder tacksamt mottogs av basketälskande Jordan-fans.

 

Idag har Jordan Brand gjort ett av de starkaste avtrycken i såväl basketvärlden som inom sneakersindustrin, och fortfarande poängteras det att ingen definierat sneakers så mycket som Michael Jordan.

 

Fynda kläder, skor och övrig basketutrustning från Jordan

 

Hos 2WIN hittar du Sveriges största sortiment av kläder från Jordan och skor med flera nyheter varje vecka. Saknar du något hos oss? Tveka då inte att höra av dig, så gör vi allt för att ta in det. Hos oss får du snabb leverans, rättvisa priser, personlig service och självklart det senaste från Jordan Brand.

 

Mer om Jordan Brand – av proffs, för proffs

 

Jordan Brand är helt enkelt kläder av proffs, för proffs. Med innovativ design och enastående funktion fortsätter Jordan Brand gång på gång att leverera produkter som tar basketspelare till nästa nivå. Är du redo att ta nästa steg?

Visa mer
Visa mindre

Uppdatera
Sorteringsordning

1  2  3  4  5  6  7  8  ..17  Nästa »  |  Visa alla
1  2  3  4  5  6  7  8  ..17  Nästa »  |  Visa alla