Jordan Skor – Fynda Jordan Basketskor | 1-3 leveransdagar | 2WIN
Fast porto 69 kr  
Leverans inom 1-3 dagar  

Betala enkelt med Klarna, PayPal och Swish

/ BASKET / JORDAN / Basketskor

Air Jordan - de legendariska basketskorna från Jordan Brand. Så tidigt som 1985 introducerades dessa Jordan-skor under varumärket Nike, som snabbt blev så pass populära att det egna varumärket Jordan Brand kom till kort därefter. Idag har Jordan en mängd basketskor i olika stilar och utföranden – allt från de klassiska signaturskorna till uppdaterade varianter som är utvecklade för att du snabbt ska få fäste och avstamp åt alla håll på basketplanen.

 

Fynda Jordan Basketskor hos 2WIN

 

Hos 2WIN har vi Sveriges största sortiment av produkter från Jordan. Varmt välkommen att fynda det senaste hos oss till snabb leverans, bra priser och självklart med högsta personliga service. Saknar du någon basketsko från Jordan är du varmt välkommen att kontakta oss – så gör vi vårt bästa för att ta in dem. Dessutom bevakar vi mer än gärna din storlek om den skulle vara slut i lager.

 

Jordan Superfly 2017

 

Jordan Superfly 2017 har det mesta du kan önska av en basketsko. Den senaste revolutionen i basketdämpning kombinerat med en fast gummisula förbättrar ditt grepp på planen och ger dig extra stöd. Modellen finns i flera olika färger i vårt sortiment - Hitta din favorit här nedan!

 

Visa mer
Visa mindre

Uppdatera
Sorteringsordning

1  2  Nästa »  |  Visa alla
1  2  Nästa »  |  Visa alla