Jordan Skor – Fynda Jordan Basketskor | 1-3 leveransdagar | 2WIN
Fast porto 69 kr  
Leverans inom 1-3 dagar  

Betala enkelt med Klarna, PayPal och Swish

Öppet köp på julklappar t.o.m. 15/1
Jordan Basketskor

Storlek
Sorteringsordning
Air Jordan - de legendariska basketskorna från Jordan Brand. Så tidigt som 1985 introducerades dessa Jordan-skor under varumärket Nike, som snabbt blev så pass populära att det egna varumärket Jordan Brand kom till kort därefter. Idag har Jordan en mängd basketskor i olika stilar och utföranden – allt från de klassiska signaturskorna Air Jordan till uppdaterade varianter som är utvecklade för att du snabbt ska få fäste och avstamp åt alla håll på basketplanen.

 

Fynda Jordan basketskor hos 2WIN

 

Hos 2WIN har vi Sveriges största sortiment av produkter från Jordan. Varmt välkommen att fynda det senaste hos oss till snabb leverans, bra priser och självklart med högsta personliga service. Saknar du någon speciell modell av Jordan-skor är du varmt välkommen att kontakta oss – så gör vi vårt bästa för att ta in dem. Dessutom bevakar vi mer än gärna din storlek om den skulle vara slut i lager.

 

Jordan Superfly MVP

 

Jordans sko Superfly MVP är vår senaste nyhet och har det mesta du kan önska av en schysst basketsko. Jordan skon kombinerar en 360-graders komfort med en grym energiåtervinning tack vara den nyskapande Nike React-tekniken. I Jordan Superfly MVP har har detaljerna från Jordans fem MVP-vinnande skor kombinerats i en ny, fräsch och modern version - perfekt för dagens basketspelare! Den specialmönstrade yttersulan gör dessa Jordan skor till ett bar stabila basketskor med bra grepp och rörelsefrihet på basketplanen. Hitta din favorit bland våra Jordan-skor här!

Visa mer
Visa mindre