Fast porto 69 kr  
Leverans inom 1-3 dagar  

Betala enkelt med Klarna, PayPal och Swish
ÖPPET KÖP T.O.M. 15 JAN 2018/ BASKET / JORDAN / Basketskor

Air Jordan - de legendariska basketskorna från Jordan Brand. Så tidigt som 1985 introducerades dessa Jordan-skor under varumärket Nike, som snabbt blev så pass populära att det egna varumärket Jordan Brand kom till kort därefter. Idag har Jordan en mängd basketskor i olika stilar och utföranden – allt från de klassiska signaturskorna till uppdaterade varianter som är utvecklade för att du snabbt ska få fäste och avstamp åt alla håll på basketplanen.

 

Fynda Jordan Basketskor hos 2WIN

 

Hos 2WIN har vi Sveriges största sortiment av produkter från Jordan. Varmt välkommen att fynda det senaste hos oss till snabb leverans, bra priser och självklart med högsta personliga service. Saknar du någon basketsko från Jordan är du varmt välkommen att kontakta oss – så gör vi vårt bästa för att ta in dem. Dessutom bevakar vi mer än gärna din storlek om den skulle vara slut i lager.

 

Chris Paul for Jordan

 

Jordan Brand har vidgat sina vyer. I kollektionen Chris Paul Jordan Collection hittar du de senaste basketskorna i samarbete med basketstjärnan från Los Angeles Clippers med samma namn. De flesta av skorna är också märkta med det kinesiska tecknet som symboliserar hans nära relation med sin familj. Självklart är skorna utformade av proffs - för proffs, för bästa grepp och dämpning.

 


Uppdatera
Sorteringsordning

1  2  Nästa »  |  Visa alla
1  2  Nästa »  |  Visa alla