Fast porto 69 kr  
Leverans inom 1-3 dagar  

Betala enkelt med Klarna, PayPal och Swish
ÖPPET KÖP T.O.M. 15 JAN 2018/ BASKET / JORDAN / Långärmade t-shirts

Nyhet! Nu har vi fått in långärmade t-shirts från Jordan till lagret. Vi har fått många förfrågningar efter långärmade t-shirts från våra kunder och nu kan vi äntligen presentera ett sortiment som gör dig riktigt snygg på basketplanen.

 

Med basketspelarens behov i fokus

 

Jordan har utvecklat tröjor i snygg design med basketspelarens behov i fokus. Ventilationsöppning i armhålorna ger dig en ökad komfort och de sköna materialen ger en naturlig rörelsefrihet på planen. Jordans Dry-fit-teknologi gör att materialet i kläderna andas så att du kan hålla en behaglig temperatur under spelet. Med Jordan kan du koncentrera dig på det du gör bäst – Att spela basket som ett proffs. 

 

Håll stilen på och utanför basketplanen

 

Vi erbjuder flera olika typer av långärmade t-shirts från Jordan. Bland annat den förstklassiga Jordan 23 Lux Extended som är en extra lång modell med en tuffare design. Bekväm med en skön känsla mot kroppen gör den dig extra rörlig och flexibel. Jordan Cluded Nightmare är ny i sortimentet och har en modern design med ett skönt bomullsmaterial. Modellen finns i stl XS – 3XL.


Uppdatera
Sorteringsordning