Sweatpants Jordan – Basketkläder | 1-3 leveransdagar - 2WIN.se
Fast porto 69 kr  
Leverans inom 1-3 dagar  

Betala enkelt med Klarna, PayPal och Swish
Jordan sweatpants

Storlek
Sorteringsordning

Här kan du hitta klassiska sweatpants från Jordan. Vi har ett stort utbud av Jordan sweatpants i olika modeller, passformer och färger. Alla är lika mjuka och sköna att dra på sig innan, under och efter träning men också hemma för dig som vill hålla stilen även utanför basketplanen.


Jordan Varsity Pants

Dessa klassiska Jordan sweatpants är ett måste i varje basketspelares garderob. Hos oss på 2WIN hittar du Jordan Varsity Pants i svart, grått och vitt med den snygga Jumpman-logon broderat med en diskret placering på benet.


Jordan Flight Fleece Pant

Dessa sweatpants från Jordan är för dig som vill ha ett par riktigt sköna sweatpants med extra breda muddar i midja och benslut. Mjukisbyxorna är extra behagliga att ha på sig med fransk frotté i materialet och håller värmen för dina ben innan, under och efter basketträningen. Dessutom finns byxan i riktigt generösa storlekar - från XS upp till 3XL. Varmt välkommen att fynda Jordan sweatpants hos oss på 2WIN.


2WIN finns här för dig

Vi har ett stort sortiment av sweatpants och andra basketkläder, men skulle du mot förmodan inte hitta det du letar efter eller vill du kanske ha matchkläder där ni får skapa er personliga klubbidentitet - tveka inte att höra av er till oss så gör vi allt vi kan för att möta era förväntningar!

Visa mer
Visa mindre