Fast porto 69 kr  
Leverans inom 1-3 dagar  

Betala enkelt med Klarna, PayPal och Swish
ÖPPET KÖP T.O.M. 15 JAN 2018/ BASKET / JORDAN / Mjukisbyxor

Jordan Varsity Pants är de klassiska sweatpantsen från Jordan och ett måste-ha i varje basketälskande persons garderob. Perfekta innan, under och efter träning men också hemma för dig som vill hålla stilen även utanför basketplanen. Du hittar de klassiska sweatshirtbyxorna i svart, grått och vitt med den broderade Jumpan-logotypen på benet - mer eller mindre diskret placerad beroende på vilken stil du önskar. Varmt välkommen att fynda sweatpants från Jordan hos oss på 2WIN!

 

Jordan Varsity Sweatpants – med logotyp på baksidans fåll

 

Dessa sweatpants från Jordan är för dig som vill ha ett par riktigt sköna byxor med extra breda muddar i midja och benslut. Logotypen är dessutom diskret placerad på baksidans fåll. Ett kap för dig som vill känna dig som Jordan utan att stoltsera med det alltför mycket! Dessutom finns byxan i riktigt generösa storlekar – från XS upp till 3XXL.

 

Jordan Varsity Sweatpants – med broderad Jumpman-logga på benet

 

Vill du ha ett par riktigt klassiska sweatpants från Jordan är detta rätt modell för dig. Här är logotypen schysst placerad på benet och mudden något smalare. Helt enkelt de klassiska sweatpantsen från Jordan som fungerar i alla lägen! Byxan finns även i svart.

 


Uppdatera
Sorteringsordning