Jordan Shorts – Fynda det senaste hos 2WIN.se Basketshop
Fast porto 69 kr  
Leverans inom 1-3 dagar  

Betala enkelt med Klarna, PayPal och Swish
Jordan shorts

Storlek
Sorteringsordning

Komplettera basketlooken med ett par professionella shorts från Jordan! Hos 2WIN hittar du mängder med kvalitativa shorts från Jordan varav de flesta i material med Nikes unika Dri-Fit-teknologi som håller dig fräscht svettfri på planen. Dessutom har flera shorts elastisk linning med dragsko för bästa passform.

 

Scrolla bland en mängd olika stilar nedan för att hitta de Jordan-shorts som passar just dig. Saknar du en storlek, färg eller en viss modell får du gärna kontakta oss på 2WIN – vi gör allt för att kunna leverera just det du önskar.

 

Jordan Shorts – Ett must have för alla basket-fans

 

Inget definierar basket så mycket som ett par äkta basketshorts. Ska du börja någonstans – då är det här! Jordan-shorts är perfekta för både match, fritid och träning. Varför inte satsa på ett par uppdaterade Flight Diamond-shorts med den klassiska loggan som är snyggt placerad på sidorna, eller kör på den ursprungliga Flight-modellen där loggan är något mindre framträdande. Vill du vara extra flexibel på planen kan du också välja ett par shorts med sidoficka samt nyckelficka för praktisk förvaring.


Visa mer
Visa mindre