Jordan Strumpor – Maximera basketlooken med oss på 2WIN.se
Fast porto 69 kr  
Leverans inom 1-3 dagar  

Betala enkelt med Klarna, PayPal och Swish

Öppet köp på julklappar t.o.m. 15/1
Jordan strumpor

Storlek
Sorteringsordning

Maxa basketlooken med ett gäng nya strumpor från Jordan – på 2WIN ser vi till att du håller stilen hela vägen ut! Vi har Sveriges största sortiment av kläder och skor från Jordan Brand och självklart en mängd strumpor för alla stilar och önskemål. Jordans basketstrumpor håller givetvis högsta klass och är dessutom utformade för att effektivt transportera bort svett och fukt genom smart Dri-Fit-teknologi. De flesta modeller har också höger/vänster-specifikation för bästa form.

 

Jordan Jumpman Dri-Fit Crew

 

Jordan Jumpman Dri-Fit Crew är strumpor av proffs – för proffs. Dessa strumpor har unik passform och också extra stötdämpning i form av vaddering på de mest utsatta ställena. Strumporna har även mesh vid tårna som ger förbättrad andningsförmåga, och självklart är dessa Jordan-strumpor tillverkade av smart Dri-Fit-material som håller skor och fötter svettfritt fräscha. Jordan Jumpman Dri-Fit Crew är för dig som inte räds någonting på planen – strumpor som helt enkelt håller måttet hela vägen ut.

 

Fynda det senaste hos oss på 2WIN

 

2WIN är Sveriges mest dedikerade basketshop. Vi tar in nyheter varje vecka och är dessutom störst i landet på Jordan Brand. Saknar du någon modell, storlek eller färg är du givetvis varmt välkommen att kontakta oss. Vi vill att du ska få känslan att du kan hitta allt en basketspelare sökare här - därför arbetar vi ständigt för att tillgodose dina önskemål som kund.

Visa mer
Visa mindre