Jordan Sweatshirts – Fynda Sweatshirts hos 2WIN.se
Fast porto 69 kr  
Leverans inom 1-3 dagar  

Betala enkelt med Klarna, PayPal och Swish
Jordan Sweatshirts

Storlek
Sorteringsordning

Letar du efter sweatshirts från Jordan? Då har du hittat rätt! Här hittar du mjuka och sköna sweatshirts att värma upp i och att varva ner i efter hårda träningspass. Välj och vraka bland modeller med den typiska Jordan-logotypen uppe till höger, eller satsa på en uppdaterad variant som stoltserar med varumärkets bästsäljare över hela bröstet – den ikoniska Jordan Air-skon. Självklart finns alla modeller i flera olika färger, så att du ska kunna hitta din just din favorit.

 

2WIN – Sveriges största och mest dedikerade basketshop

 

2WIN är Sveriges största och mest dedikerade basketshop. Dessutom har vi landets största utbud av produkter från Jordan Brand. Saknar du någon modell, storlek eller färg är du också varmt välkommen att kontakta oss. Personlig service är en av våra största ledstjärnor och vi jobbar därför aktivt med att tillmötesgå dina önskemål som kund.

 

Håll stilen med Jordan Jumpman

 

Jordan Jumpan Brushed Crew är en sweatshirt från Jordan som bör finnas i varje basketälskande persons garderob. Tröjan är tillverkad i 80 % bomull och 20 % polyester och gjord av en lättviktsväv av fransk frotté som gör att sweatshirten blir extra mjuk och skön mot kroppen. Kamma hem den i klassiskt svart eller grått med den klassiska logotypen uppe till höger, eller välj den uppdaterade Graphic Criew varianten med Jordan Air-logotypen tryckt över hela mittenpartiet. Graphic Criew-modellerna är dessutom tillverkade av en extra mjuk och fyllig fransk fleece som känns riktigt lyxig mot huden. Något för den kräsne bäraren.

 

Visa mer
Visa mindre