Jordan T-shirts – Fynda basketkläder | 1-3 leveransdagar | 2WIN
Fast porto 69 kr  
Leverans inom 1-3 dagar  

Betala enkelt med Klarna, PayPal och Swish
Jordan T-shirts

Storlek
Sorteringsordning

Sweat it out med t-shirts från Jordan! Hos 2WIN hittar du det senaste sortimentet av Jordan t-shirts som alla hyllar den största legenden inom basket – Michael Jordan. Välj mellan t-shirts med legendarens spelarnummer 23 som med otroligt skön kvalitet, crew-hals och ribbad krage ger förlängd hållbarhet, eller go EKO och välj en t-shirt i 100 % ekologisk bomull. Dessutom har vi modeller i Dri-Fit som passar extra bra för svettiga pass och hårda avstamp på basketplanen.

 

Stort sortiment av t-shirts från Jordan

 

På 2WIN kan vi stolt presentera Sveriges största sortiment av produkter från Jordan. Välj och vraka bland olika Jordan t-shirts och tveka inte att höra av dig om du saknar någon modell eller storlek. Vi bevakar alltid det senaste från Jordan och jobbar ständigt för att kunna leverera precis det du vill ha – när du vill ha det.

 

Dri-Fit – för dig med höga ambitioner på planen

 

Genom att välja en t-shirt från Jordan som innehåller Nikes Dri-Fit-teknologi håller du dig torr och sval på planen trots ansträngande pass och hårda prestationer. När du har lämnat arenan kan du låta dig svalkas i en t-shirt av extra skön bomullskvalitet. Varför inte välja vår nya modell Jordan Brand 6 - ett klart måste-ha för alla Jordan-fans.
  

Visa mer
Visa mindre