Jordan Linne & Jordan Tanks - Finns hos 2WIN.se
Fast porto 69 kr  
Leverans inom 1-3 dagar  

Betala enkelt med Klarna, PayPal och Swish
Jordan Tanks

Storlek
Sorteringsordning

Shoppa det senaste inom Jordan hos 2WIN – vi har Jordan-linnen och Jordan-tanks för alla stilar och smaker. Varför inte prova det ikoniska Jordan-linnet Buzzer-tank – en tanktop i skönt Dri-Fit material som med nätpaneler på sidorna både andas väl och effektivt transporterar bort svett. Ett linne att utmana sina basketskills i! 

 

Jordan 23 Tech Tank

 

Jordan 23 Tech Tank är ett Jordan-linne där den ikoniska Jordan Air-skon får spela huvudrollen. Utöver den tryckta Jordan-Air logotypen har linnet skön passform och härlig kvalitet i 100 % bomull. Linnet finns med såväl vit som svart bas.
Du hittar det här

Fynda det senaste hos 2WIN

 

2WIN är Sveriges mest dedikerade basketshop. Dessutom har vi landets största utbud av kläder och skor från Jordan Brand. Varje vecka fyller vi på såväl vår webbshop som butik i Stockholm med rykande färska nyheter från Jordan - så att du fortsatt kan hålla stilen på basketplanen. Extra populära produkter fyller vi självklart på i vårt lager kontinuerligt.

 

Saknar du någon färg, storlek eller modell?

 

Kontakta oss! På 2WIN jobbar vi för att du ska kunna spela snyggt – i dubbel bemärkelse. Vi finns till för er och gör allt för att kunna leverera just det Jordan-linne du önskar.

Visa mer
Visa mindre