Basketkläder från SC30 - Fynda hos 2win.se Basketshop
Fast porto 69 kr  
Leverans inom 1-3 dagar  

Betala enkelt med Klarna, PayPal och Swish
SC30 Basketkläder

Storlek
Sorteringsordning

Stephen Curry Collection är skapad av Golden State Warriors egna basketstjärna Stephen Curry. Kollektionen går under namnet SC30 och innehåller allt en basketspelare behöver. Stephen Curry som även går under namnet ”Chef Curry” har tagit fram kläder och skor med hög kvalitet och rörlighet som passar den aktiva basketspelaren perfekt.

 

Kollektionen görs i samarbete med Under Amour som skapar funktionella kläder för atleter med höga krav. När Stephen Curry valde att släppa kollektionen SC30 hos Under Amour ökade deras närvaro på basketmarknaden betydligt och idag är Under Amour en av de ledande aktörerna.


Öka komforten med uppgraderade basketskon Stephen Curry 2.5  


SC30 kollektionen innehåller bland annat signaturskon UA Stephen Curry 2.5, en uppgraderad version av modellen Curry 2. Med en tight ovandel, asymmetrisk öppning och en antibakteriell fotsula ger skon en utmärkt komfort och ett flexibelt steg. Efter releasen av den första versionen hade basketskon snabbt sålt mer och gått om andra giganter som KOBE, Lebron och många, många fler.

 
Spela säkert med hoodies från SC30

Stephen Curry har även tagit fram hoodies och t-shirts med Under Amours innovativa Tech material som håller fukten borta på ett effektivt sätt. Med kläder från SC30 på kroppen kan du hålla dig torr och fräsch samtidigt som du håller stilen med en modern design.  

Visa mer
Visa mindre