Basketskor för dam – Stort sortiment hos 2WIN
Fast porto 69 kr  
Leverans inom 1-3 dagar  

Betala enkelt med Klarna, PayPal och Swish

/ BASKET / BASKETSKOR / Dam

2WIN erbjuder ett stort sortiment av basketskor för damer i olika modeller, märken och storlekar. Hitta någon av de senaste modellerna eller fynda bland våra prissänkta basketskor – Här finns något för alla!

 

Vilken typ av basketsko passar dig?

Vad du har på fötterna under basketmatchen kan spela stor roll för din prestation. Bli en basketspelare att räkna med genom att välja de skor som bäst passar din spelstil.

Alla olika modeller har sina egenskaper och fördelar. Är du ute efter en modell med högt vriststöd, eller kanske en låg modell? Letar du efter basketskor som ger explosivitet och styrka, eller är du mer nyfiken på den senaste tekniken? Att skon sitter bra på foten och erbjuder bra dämpning vid hårda landningar är såklart självklara krav.

 

Nike Air Versatile – Den slitstarka basketskon

Modellen Air Versatile från Nike är en av 2WINs personliga favoriter. En allround basketsko med responsiv dämpning och bra grepp på basketplanen.  Phylonmellansulan och Air-sole enheten gör att skon sitter bra på foten och ger ett effektivt stöd under spelet. Modellen har även ett dynamiskt Fit-system som införlivats i snörningen för en mer flexibel känsla. Läs mer om Nike Air Versatile här!

 

Snabba leveranser direkt hem till dig

2WIN har försett basketspelare med utrustning under 10 års tid och har idag ett av Sveriges största sortiment av basketskor och basketkläder. Vi erbjuder dig snabba och pålitliga leveranser och ger dig även personlig service.


Sorteringsordning
1  |  Visa alla