RETURER / BYTEN


Här köper du vår returfraktsedel.
Returfraktsedel

Om ni vill rerturnera en basketkorg så ta kontakt med oss för att se vad en retur skulle kosta.

När du handlar på 2Win har du alltid 14 dagars öppet köp och 30 dagars bytesrätt på alla internet-ordrar, även rea-varor. Produkterna måste vara oanvänd och i nyskick. Fyll i alla uppgifter på returlappen du fick med din order.

Vi tar ej emot klubbkläder med tryck på.

Som kund står du alltid för returfrakten tillbaks till oss vid byten/returer. Om du vill byta till någon annan produkt så står vi för den nya produktens fraktkostnad till er. Om du bara vill returerna dina varor så kommer vi ej att kreditera fraktkostnaden för ditt köp.

Vid byte är det alltid bra att maila till oss också vad du vill byta till eftersom då kan vi reservera den produkten till er.

Mail: info@2win.se

Om du inte fick någon returlapp kan du ladda ner den här, SVENSK VERSION


Vi kontrollerar alla returer vi får in och därför kan det ta några dagar efter att vi har fått din retur tills den behandlas.


Om du har t.ex köpt basketskor så är skokartongen en del av varan, så tejpa eller skriv inte direkt på kartongen. Om vi får tillbaka kartonger som är förstörda så tillkommer en avgift på minst 300 kr beroende på värdet av produkten.

Tänk även på att basketskorna som returneras måste vara hela och rena, i nyskick. Om du returnerar en vara som är smutsig på in eller utsidan kommer returen inte att godkännas och varan skickas tillbaka till dig.


Återbetalning

Är ordern betald med kort eller med direktbetalning kommer pengarna föras tillbaka till ert konto eller det konto som kortet är kopplat till. Detta brukar vanligtvis ta 2-3 bankdagar.

Har du betalat mot faktura så kommer ni att få ett återbetalningsmail till den mailadress som du angav vid köpet med vidare instruktioner.

 

Logga in
Välj land