Filtrera nedan:

Träningsredskap Basket

Visa filter Dölj filter
Filtrera nedan:
1  2  3  Nästa »

Träningsredskap som förbättrar spelet

Vill du förbättra din spel- och skjutteknik? Då hittar du alla träningsredskap du behöver för basket här. För att bli en bra spelare så krävs det att man hela tiden utvecklas, vilket i sin tur kräver rätt utrustning att arbeta med. Oavsett om du vill träna på din rotation, ditt löpsteg eller din skjutteknik så kan vi garantera att vi har rätt utrustning här.

Maximera ditt dribblingsspel med en dribble stick, eller träna upp din rotation och precision med en Double Double från SKLZ. Är det löpsteget du behöver fokusera på? Med en löpstege får du den träning du behöver, och den är dessutom enkel att fälla ihop och ta med. Till tränare kan vi erbjuda bland annat coachtavlor samt coachblock. Vi har kort sagt allt du behöver.

 Med över 10 års erfarenhet av branschen vet vi på 2win vad det är som krävs för att förbättra insatser. Med ett av Sveriges största utbud av basketprodukter kan du vara säker på att hitta det du behöver här, och vi har även otroligt bra priser. Välj ut det du behöver för att utveckla ditt spel här. När du beställer från oss får du alltid snabba leveranser.

Visa mer
Visa mindre
Logga in
Välj land