Fast porto 69 kr  
Leverans inom 1-3 dagar  

Betala enkelt med Klarna, PayPal och SwishALLMÄNNA VILLKOR


Prisfel

Vid eventuella prisfel förbehåller vi oss rätten att justera eller makulera beställningar.


Produkter

Vi reserverar oss för att färger på produkter kan avvika från hur de uppfattas i verkligheten. Detta kan bero på inställningar i din webbläsare eller på din bildskärm.

Ibland händer det att en produkt är slut i lager även att din order har blivit bekräftad.. Det kan bero på stöld och snatterier i vår butik då de delar samma lager som webbutiken. Vi ber om ursäkt för detta och gör vårat bästa för att undvika att det ska hända.


Rabattkoder, kampanjer och övriga erbjudanden

Vid kampanjer med rabattkoder eller andra erbjudanden så är det inte möjligt att aktivera några rabattkoder eller justera priset i efterhand. Rabattkoder måste aktiveras i kassan innan köpet slutförs för att vara giltigt. Vid byte: En vara som är köpt till rabatterat pris kan endast bytas till likvärdig vara eller billigare vara d.v.s. man kan inte byta till en vara som är likvärdig med priset innan rabatten.

 

BETALSÄTT

Du kan betala med VISA, Master Card, Swish, direktbetalning via bank och Klarna.


Kortbetalning

Vi accepterar Visa och MasterCard.

Det är tryggt och säkert att betala med kort på 2Win. Vi samarbetar med Klarna som är en av Europas ledande Payment Service Providers. Klarna hanterar dina kortuppgifter direkt och säkert. Inga kortuppgifter sparas hos 2Win. Vi tar inte ut någon avgift för denna tjänst.

Swish

När du väljer att betala med Swish öppnar du din Swish-app och kontrollerar att de
förifyllda uppgifterna är korrekta. Du godkänner köpet med Mobilt BankID och får direkt en bekräftelse på betalningen. Pengarna dras samtidigt från ditt anslutna konto. För att skaffa Swish, kontakta din bank eller läs mer på www.getswish.se

Klarna Delbetalning

Vi använder oss av Klarna Bank AB (556737-0431), som hanterar alla våra fakturor.
Du kan beställa mot Faktura både som privatperson och företag. Vi leverera endast varorna till den adress där du eller ditt företag är skriven (privat: folkbokföringsadress alt. företag: sätesadressen). Klarna gör en kreditprövning innan de godkänner köpet. Vi överlåter alla våra fakturor till Klarna Europe AB.
Med denna tjänst väljer du hur mycket du vill betala i månaden. Lägsta beloppet är 50kr/mån eller 1/24 del av totalbeloppet. Du kan alltid välja att betala hela beloppet på en gång. Aviavgiften är 29kr. Inga uppläggningsavgifter. Vid beställning med Klarnas tjänster kan endast personen som registrerat köpet och står som beställare hämta ut paketet.

Villkor för
Sverige: Se mer info

Direktbetalning Internetbank

Snabbt, enkelt och lika säkert som att betala räkningar på din internetbank. Du dirigeras om till din banks hemsida och genomför betalningen där. För att använda detta betalsätt behöver du vara kund på någon av dessa banker. Handelsbanken, Nordea, SEB eller Swedbank. Att betala via direktbetalning är kostnadsfritt och säkert. Vi tar inga extra avgifter vid en betalning via internetbank.

Klarna Faktura

Faktureringsavgift: 0:-

Kredittid: 14 dagar från fakturadatum

Du kan beställa mot Faktura både som privatperson och företag. Vi leverera endast varorna till den adress där du eller ditt företag är skriven (privat: folkbokföringsadress alt. företag: sätesadressen). Klarna gör en kreditprövning innan de godkänner köpet. Vi överlåter alla våra fakturor till Klarna Europe AB. Fakturan skickas till dig på email, direkt från Klarna. Vid beställning med Klarnas tjänster kan endast personen som registrerat köpet och står som beställare hämta ut paketet.

Villkor för:

Sverige: Se mer info

 
Övrigt

Vi reserverar oss för fel utom vår kontroll, exempelvis force majeure. Både sortimentet och priserna i webshoppen kan skilja sig från vår fysiska butik i Stockholm. Vi garanterar alltså inte att det du ser på den här sidan finns i butiken även om vårt mål är att 99% av varorna ska finnas i butiken.