ALLMÄNNA VILLKOR


Prisfel

Vid eventuella prisfel förbehåller vi oss rätten att justera eller makulera beställningar.


Produkter

Vi reserverar oss för att färger på produkter kan avvika från hur de uppfattas i verkligheten. Detta kan bero på inställningar i din webbläsare eller på din bildskärm.

Ibland händer det att en produkt är slut i lager även att din order har blivit bekräftad.. Det kan bero på stöld och snatterier i vår butik då de delar samma lager som webbutiken. Vi ber om ursäkt för detta och gör vårat bästa för att undvika att det ska hända.


Rabattkoder, kampanjer och övriga erbjudanden

Vid kampanjer med rabattkoder eller andra erbjudanden så är det inte möjligt att aktivera några rabattkoder eller justera priset i efterhand. Rabattkoder måste aktiveras i kassan innan köpet slutförs för att vara giltigt. Vid byte: En vara som är köpt till rabatterat pris kan endast bytas till likvärdig vara eller billigare vara d.v.s. man kan inte byta till en vara som är likvärdig med priset innan rabatten.

 

BETALSÄTT

Du kan betala med VISA, Master Card, Swish, direktbetalning via bank och Klarna.


Kortbetalning

Vi accepterar Visa och MasterCard.

Det är tryggt och säkert att betala med kort på 2Win. Vi samarbetar med Klarna som är en av Europas ledande Payment Service Providers. Klarna hanterar dina kortuppgifter direkt och säkert. Inga kortuppgifter sparas hos 2Win. Vi tar inte ut någon avgift för denna tjänst.

Swish

När du väljer att betala med Swish öppnar du din Swish-app och kontrollerar att de
förifyllda uppgifterna är korrekta. Du godkänner köpet med Mobilt BankID och får direkt en bekräftelse på betalningen. Pengarna dras samtidigt från ditt anslutna konto. För att skaffa Swish, kontakta din bank eller läs mer på www.getswish.se

Klarna Delbetalning

Vi använder oss av Klarna Bank AB (556737-0431), som hanterar alla våra fakturor.
Du kan beställa mot Faktura både som privatperson och företag. Vi leverera endast varorna till den adress där du eller ditt företag är skriven (privat: folkbokföringsadress alt. företag: sätesadressen). Klarna gör en kreditprövning innan de godkänner köpet. Vi överlåter alla våra fakturor till Klarna Europe AB.
Med denna tjänst väljer du hur mycket du vill betala i månaden. Lägsta beloppet är 50kr/mån eller 1/24 del av totalbeloppet. Du kan alltid välja att betala hela beloppet på en gång. Aviavgiften är 29kr. Inga uppläggningsavgifter. Vid beställning med Klarnas tjänster kan endast personen som registrerat köpet och står som beställare hämta ut paketet.

Villkor för
Sverige: Se mer info

Direktbetalning Internetbank

Snabbt, enkelt och lika säkert som att betala räkningar på din internetbank. Du dirigeras om till din banks hemsida och genomför betalningen där. För att använda detta betalsätt behöver du vara kund på någon av dessa banker. Handelsbanken, Nordea, SEB eller Swedbank. Att betala via direktbetalning är kostnadsfritt och säkert. Vi tar inga extra avgifter vid en betalning via internetbank.

Klarna Faktura

Faktureringsavgift: 0:-

Kredittid: 14 dagar från fakturadatum

Du kan beställa mot Faktura både som privatperson och företag. Vi leverera endast varorna till den adress där du eller ditt företag är skriven (privat: folkbokföringsadress alt. företag: sätesadressen). Klarna gör en kreditprövning innan de godkänner köpet. Vi överlåter alla våra fakturor till Klarna Europe AB. Fakturan skickas till dig på email, direkt från Klarna. Vid beställning med Klarnas tjänster kan endast personen som registrerat köpet och står som beställare hämta ut paketet.

Villkor för:

Sverige: Se mer info  

Bonusprogram

Samtliga av våra kunder kommer att få bonus som baseras på köp i vår webbutik. Vi håller koll på din bonus genom att skicka ut mail 30 dagar efter ditt köp där du ser dina intjänade poäng. Om du är inloggad vid ditt nästa köp läggs en värdecheck till automatiskt i kassan som du kan använda som betalningsmetod. (Gäller ej på basketkorgar / backboard och på kategorin Klubbshoppen)

Utbetalningen av poängen sker 30 dagar efter att din order har skickats från oss.

Hur mycket poäng du får beror på summan på varorna du handlar. De flesta produkter ger 1 poäng per krona. T.ex basketkorgar över 2000:- ger en lägre poängsumma, 10 kronor ger 1 poäng.

2000 kr - 50 kr i bonus
4000 kr - 140 kr i bonus
6000 kr - 270 kr i bonus
8000 kr - 400 kr i bonus

 

GDPR

Med anledning av den nya dataskyddslag (EU:s nya dataskyddsförordning)) som träder i kraft den 25 maj 2018 vill vi upplysa dig som befintlig/tidigare/potentiell kund till 2win vilken information vi sparar om dig i våra system.

För att säkerställa en god service till dig som kund sparar 2win de personuppgifter som krävs för att kunna hantera beställningar och köp. Uppgifterna som sparas finns säkert förvarande i vårt affärssystem och delas inte vidare. Vi kommer fortsättningsvis se till att era företags- och personuppgifter hanteras på ett tryggt och säkert sätt.

Vi på 2Win sätter stort värde på relationen till våra kunder och möjligheten till flexibla och smidiga kontakter och leveranser men lika stort värde på våra kunders integritet.

Om ni inte längre vill att era uppgifter finns registrerade hos oss finns ingen anledning att ni skall finnas kvar i våra register och då får ni gärna meddela oss via ett mail ert namn (eller ännu hellre kundnummer) så raderar vi uppgifterna.

För mer information om våra rutiner eller sparade uppgifter om dig är du välkommen att kontakta oss via info@2win.se


Övrigt

Vi reserverar oss för fel utom vår kontroll, exempelvis force majeure. Både sortimentet och priserna i webshoppen kan skilja sig från vår fysiska butik i Stockholm. Vi garanterar alltså inte att det du ser på den här sidan finns i butiken även om vårt mål är att 99% av varorna ska finnas i butiken.

Företagsinformation


2Win Butiksadress
Burspråksvägen 1
121 54 Johanneshov

2Win
Tårtvägen 28
128 69 Sköndal

Organisationr:
969707-6413

Logga in
Välj land