Filtrera nedan:

Klubbshop

Under mer än 10 år har vi på 2WIN levererat de senaste produkterna inom basket. Vi strävar efter att erbjuda allt vad en basketspelare behöver för att utvecklas och prestera på planen. Enkla och smidiga leveranser har alltid varit en viktig del för oss. Att börja samarbeta med basketklubbar och erbjuda dem att placera sin klubbshop hos oss har varit ett framgångsrikt koncept som blivit väldigt uppskattat hos våra kunder.

Fynda basketutrustning från din klubbshop!

Här har vi samlat matchkit, basketkläder och annan basketutrustning från ett flertal basketklubbar i Sverige. Hitta ditt lag och passa på att hålla din utrustning uppdaterad med det senaste som din klubb har att erbjuda.

Lägg din klubbshop hos 2WIN

Vi erbjuder alla våra samarbetsklubbar att ha sin egen klubbshop på vår hemsida, vilket är otroligt smidigt för klubben som slipper lagerhålla och ta upp egna beställningar. Medlemmarna beställer på egen hand och vi har korta leveranstider. Tillsammans bestämmer vi vilka produkter som skall finnas till beställning i just er shop.

Vill ni att vi säljer basketutrustning på er turnering? Kontakta gärna oss! Vi besöker årligen ett flertal basketturneringar runtom i Sverige och vi anordnar även klubbkvällar. Maila till info@2win.se

Visa mer
Visa mindre
Logga in
Välj land