Prislista 10
Filtrera nedan:

Dam

Visa filter Dölj filter
Filtrera nedan:

2WIN erbjuder ett stort sortiment av basketskor för damer i olika modeller, märken och storlekar. Hitta någon av de senaste modellerna eller fynda bland våra prissänkta basketskor – Här finns något för alla!

 

Vilken typ av basketsko passar dig?

Vad du har på fötterna under basketmatchen kan spela stor roll för din prestation. Bli en basketspelare att räkna med genom att välja de skor som bäst passar din spelstil.

Alla olika modeller har sina egenskaper och fördelar. Är du ute efter en modell med högt vriststöd, eller kanske en låg modell? Letar du efter basketskor som ger explosivitet och styrka, eller är du mer nyfiken på den senaste tekniken? Att skon sitter bra på foten och erbjuder bra dämpning vid hårda landningar är såklart självklara krav.

 

Nike Zoom Shift – den stabila basketskon

Modellen Zoom Shift är en allround basketsko för dam. Basketskon har en Zoom Air-enhet i framfoten för en responsiv och energigivande dämpning samt en mönstrad yttersula för bästa grepp på basketplan. Nike Zoom Shift ger dig en stabil passform och rörelsefrihet, ovandelen i mesh håller fötterna svala och torra under hela träningen. En lätt basketsko för dam!

 

Snabba leveranser direkt hem till dig

2WIN har försett basketspelare med utrustning under 10 års tid och har idag ett av Sveriges största sortiment av basketkläder och basketskor för damer. Vi erbjuder dig snabba och pålitliga leveranser och ger dig även personlig service.

Visa mer
Visa mindre
Logga in
Välj land