OM OSS

2WIN är en specialiserad basketbutik som funnits sedan 2005 och med fysisk butik sedan 2008.

Idag ligger vår butik nära Globen på Burspråksvägen 1 dit vi flyttade 2010 från vår ursprungliga lokal i Hökarängen. I samband med flytten har vi mer utrymme att ge bättre service och vårt kläd- och skosortiment inom basket är numera ett av Sveriges största både för senior, dam och junior.

Sedan start har 2WIN fokuserat på att kunna erbjuda senaste produkterna inom basketsporten. Vår affärsidé är att erbjuda personlig och snabb service till privatpersoner och klubbar.

Känslan ska vara att hos oss ska det finnas allt vad en basketspelare behöver.

Vår nätbutik försöker vi hela tiden förbättra och göra mer användarvänlig. Det skall vara enkelt och smidigt att beställa från oss. Vi fyller på med produkter under hela året och vi har alltid snabba leveranser.

2WIN är det naturliga valet för de kunder som dels söker det senaste och bästa produkterna på marknaden, men även för klubbar som söker en helhetslösning, vilket är smidigt för både klubben och oss. 

Fler och fler upptäcker fördelarna med en personlig leverantör som specialiserar sig på den sport man utövar framför att bara vara ett kundnummer i stora butikskedjor.
 
2WIN har också försäljning på flera basketturneringar runtom i Sverige, samt att vi anordnar klubbkvällar.
Vill ni att vi står på er turnering och vill ha mer information angående detta kan ni kontakta oss.

Mail: info@2win.se

Logga in
Välj land