Basketskor för herrar – Massa olika modeller & varumärken | 2WIN
Fast porto 69 kr  
Leverans inom 1-3 dagar  

Betala enkelt med Klarna, PayPal och Swish
BASKET / BASKETSKOR / Herr

Varumärke
Storlek
Sorteringsordning

Här hittar du basketskor för herrar i olika modeller, märken och storlekar. 2WIN satsar på att erbjuda ett brett sortiment för att matcha alla behov och smaker. Fynda bland våra prissänkta basketskor eller köp någon av de senaste modellerna – vi har något för alla!

Välj dina basketskor med omsorg

Funktionella kläder i all ära men vad du väljer att ha på fötterna kan vara avgörande för din prestation på basketplanen. Dina basketskor bör väljas med omsorg för att du ska kunna bli en basketspelare att räkna med.

Letar du efter basketskor som ger explosivitet och styrka, eller är du mer nyfiken på den senaste tekniken? 2WIN erbjuder en rad olika basketskor för herrar – gemensamt är den sköna passformen och en riktigt bra dämpning.

Möt vår storsäljare – Kobe XI

Kobe XI för herrar har en enkel och stilren design med dämpning som ger extra spänst och förhindrar hårda stötar. Modellen från basketgiganten Kobe Bryants kollektion gör dig snabb och smidig på basketplanen. Basketskorna har en slitstark överdel och Flywire-snören som ger en lätt och stabil känsla. Helt enkelt ett par fulländade basketskor för herrar.

 

Pålitliga leveranser

2WIN har försett basketspelare med utrustning sedan 2005 och har ett av Sveriges största sortiment av basketskor och basketkläder. Vi ger dig snabba och pålitliga leveranser och erbjuder alltid personlig service.


Visa mer
Visa mindre