Sneakers från Jordan – Fynda basketskor hos 2WIN
Fast porto 69 kr  
Leverans inom 1-3 dagar  

Betala enkelt med Klarna, PayPal och Swish

/ BASKET / BASKETSKOR / Sneakers

Håll stilen även utanför basketplanen! Den flerfaldige NBA-mästaren Michael Jordan erbjuder utöver basketutrustning även snygga sneakers för den kräsne basketfantasten. Ingen har definierat sneakers så mycket som Michael Jordan. Hans produkter har blivit omåttligt populära och har gjort ett av de starkaste avtrycken i basketvärlden.

Fynda sneakers från Jordan hos 2WIN

Hos 2WIN hittar du numera ett sortiment av olika sneakers från Jordan. Med snygg design och fokus på kvalitet och komfort blir sneakers från Jordan det självklara valet. Prova vår storsäljare Air Jordan 1 Retro high med en klassisk design eller varför inte Air Jordan 1 Mid - Nikes ikoniska modell utformad i retrostil.

Saknar du något hos oss? Tveka då inte att höra av dig, så gör vi allt för att ta in det. Hos oss får du snabb leverans, rättvisa priser, personlig service och självklart det senaste från Jordan Brand.


Snabba och pålitliga leveranser

2WIN har försett Sveriges basketelit med utrustning sedan 2005. Med ett brett sortiment från olika varumärken kan vi erbjuda allt från basketskor, matchställ till basketväskor. Med snabba leveranser och personlig service ser vi till att du blir en av våra många nöjda kunder.  


Visa mer
Visa mindre

Uppdatera
Sorteringsordning