Fast porto 69 kr  
Leverans inom 1-3 dagar  

Betala enkelt med Klarna, PayPal och SwishBASKET / BASKETKLÄDER DAM

Hos 2WIN hittar du ett stort utbud av basketkläder till dam – en sektion vi har valt att satsa mer och mer på. Välkommen att fynda!

 

Nike och Spalding - Basketkläder av hög kvalitet


Nedan hittar du ett brett utbud av basketkläder till dam från Nike och Spalding - speciellt anpassade kläder som ska hålla dig torr och sval, så att du kan maximera dina prestationer. Du hittar allt från basketshorts till sportbh:ar, hoodies och basketlinnen för dam. Självklart i en mängd varierande stilar och färger så att just du ska kunna hitta dina favoriter.

Elite Short Dam - Det senaste från Nike!


Elite Short Dam är det senaste tillskottet från Nike - ett par riktigt lättviktiga basketshorts av skönt Dri-Fit material. Dessutom har shortens ventilerande sidopaneler. Du hittar dem här.

Personlig service och snabba leveranser


Nöjda basketspelare är grymma basketspelare! Hos 2WIN värdesätter vi personlig service - saknar du någon vara, färg eller storlek är du därför varmt välkommen att kontakta oss. Vi jobbar aktivt med att tillgodose dina önskemål som kund och utvecklar vår webshop och butik efter era önskemål. Självklart erbjuder vi också snabba leveranser, så att du kan sporta snyggt och bekvämt på en gång!

 


Uppdatera
Sorteringsordning

1  2  3  Nästa »  |  Visa alla
1  2  3  Nästa »  |  Visa alla