Basketkläder Dam - Fynda online & i Sthlm hos 2WIN
Fast porto 69 kr  
Leverans inom 1-3 dagar  

Betala enkelt med Klarna, PayPal och Swish

Öppet köp på julklappar t.o.m. 15/1
Basketkläder dam

Varumärke
Storlek
Sorteringsordning
Nike Pro Hijab
199 kr
299 kr

Hos 2WIN hittar du ett stort utbud av basketkläder till dam – en sektion vi har valt att satsa mer och mer på. Välkommen att fynda!

 

Nike och Spalding - Basketkläder av hög kvalitet


Nedan hittar du ett brett utbud av basketkläder till dam från Nike och Spalding - speciellt anpassade kläder som ska hålla dig torr och sval, så att du kan maximera dina prestationer. Du hittar allt från basketshorts till sportbh:ar, hoodies och basketlinnen för dam. Självklart i en mängd varierande stilar och färger så att just du ska kunna hitta dina favoriter.


Nike Dry Essentials - Våra populäraste damshorts!


Nike Dry Essentials är utan tvekan storfavoriten bland shorts för damer. Shortsen har ett dry fit material med ventilerade sidopaneler för att hålla dig sval på basketplanen. Midjebandet är elastiskt för bästa komfort. För 249 kr kan de bli dina - Du hittar dem här.


Personlig service och snabba leveranser


Nöjda basketspelare är grymma basketspelare! Hos 2WIN värdesätter vi personlig service - saknar du någon vara, färg eller storlek är du därför varmt välkommen att kontakta oss. Vi jobbar aktivt med att tillgodose dina önskemål som kund och utvecklar vår webshop och butik efter era önskemål. Självklart erbjuder vi också snabba leveranser, så att du kan sporta snyggt och bekvämt på en gång!

 

Visa mer
Visa mindre