Sportväskor & ryggsäckar för basketspelare | 2WIN
Fast porto 69 kr  
Leverans inom 1-3 dagar  

Betala enkelt med Klarna, PayPal och Swish
Väskor basket

Varumärke
Sorteringsordning

Anpassade basketryggsäckar från välkända märken

Letar du efter sportväskor och ryggsäckar anpassade för basket? Här hittar du väskor med smarta lösningar från välkända märken som High Sierra, Nike och Spalding. I vårt breda sortiment finner du smidiga basketväskor med plats för en pumpad basketboll, rymliga bags med separata fack för blöta kläder och bollväskor med plats för 6 pumpade bollar. Vi har självklart även mindre väskor för dig som inte behöver transportera bollar, som den enkla gympapåsen från NBA

 

Personliga basketväskor med klubblogotype

Samtliga av våra basketväskor är av tåligt material och har mycket utrymme för allt du kan tänkas behöva på träningen, matchen eller i gymmet. Vill du ha en vattenresistent väska? Ta då en titt på våra Nikeväskor, de är även otroligt lätta att bära. Våra väskor kan även beställas med egenvald klubblogotype för lagbeställning, perfekt för att kunna skapa er egen klubbidentitet.

 

Snabba leveranser – Hög kvalitet

Om du vill ha det bästa och senaste inom basketutrustning kan du vara säker på att vi på 2win har det du söker. Genom personlig service, hög kvalitet och otroligt bra priser ger vi dig chansen att köpa basketryggsäckar som verkligen håller måttet. Beställ hem din nya basketväska redan idag - hos oss får du alltid snabba leveranser!

Visa mer
Visa mindre