Prislista 10
Filtrera nedan:

Better You Kosttillskott

Better You erbjuder ett stort sortiment av helt naturliga kosttillskott baserad på den senaste forskningen. Det svenska företaget håller sina produkter helt fria från konstgjorda tillsatser och använder sig av råvaror av hög kvalitet. Med fokus på hälsa erbjuder Better You det perfekta kosttillskottet för alla högpresterande basketspelare!

 

Att hålla sig frisk och stark är en förutsättning för att hålla tempot på basketplanen, i alla lägen. Se därför till att få i dig det du behöver på daglig basis och bygg upp ditt immunförsvar genom att sova gott, dricka vatten och tillföra naturliga kosttillskott som din kropp behöver.

 

Better You har gjort sig kända för att samarbeta med välkända profiler inom hälso- och idrottsvärlden. I stallet finns Jörgen Kruth som är fd världsmästare i Muay Thai, Mikaela Laurén proffsboxare och personlig tränare. Inom basketvärlden finns ingen mindre än landslagskaptenen Thomas Massamba samt damlandslagets största stjärnor Amanda Zahui och Binta Drammeh.

 

Vi på 2WIN har valt ut det bästa Better You har att erbjuda och här nedan hittar du allt från smaksatt proteinpulver till naturligt framställd laxolja och stärkande mineraler. Unna dig kosttillskott av högkvalitet med naturligt innehåll!

Visa mer
Visa mindre
Logga in
Välj land