Fast porto 69 kr  
Leverans inom 1-3 dagar  

Betala enkelt med Klarna, PayPal och Swish

/ BASKET / BASKETKORGAR

Du har väl inte missat vårt erbjudande? Just nu har vi kanonpriser på mängder med basketkorgar med upp till 25 % rabatt på kvalitetskorgar från b.la. NBA och Spalding. Välkommen att fynda!

 

Prisvärda basketkorgar för inom- och utomhusbruk

 

Hos 2WIN finns basketkorgar som täcker de flesta behov. Om du är ute efter något lättsamt för ditt barn eller för hemmet/kontoret har vi mini-basketkorgar från SKLZ och Spalding som är helt anpassade i såväl storlek som material. Perfekta för juniorer!

 

Letar du efter en backboard att montera vid garage eller husvägg för hemmaträning eller en portabel basketkorgställning? Då kan vi erbjuda lite mer avancerade korgar från Spalding eller AND1 med allvädersnät. Oavsett om du enbart vill köpa korgen eller en hel proffsuppsättning så kommer du att hitta den perfekta hoopen här.

 

Bästsäljaren!

 

Vill du ha mycket basketkorg för pengarna? Prova Spalding NBA Gold – bästsäljaren som både är tålig, lättmonterad och säker. Korgen är justerbar mellan 2,28 - 3,05 m med en smidig tredelad stolpe om ca 9 cm i diarmeter. Du hittar den här.


2WIN – Det naturliga valet när du ska välja basketkorg

Oavsett vilken typ av basketkorg du är ute efter kan vi garantera att vi har den. Vi på 2WIN är det naturliga valet för dig som vill ha det senaste inom prisvärda och högkvalitativa basketprodukter. Välj ut det du vill ha från sortimentet och beställ via webshopen redan idag - så ser vi till att leverera det omgående.

 


Uppdatera
Sorteringsordning

1  2  Nästa »  |  Visa alla
Q4 Specialist XL
6299 kr
7499 kr
Q4 Millenium
4999 kr
5999 kr
Q4 Attak Youth
2299 kr
2899 kr
1  2  Nästa »  |  Visa alla