Basketkorg för barn & vuxna - Basketkorgar för alla | 2WIN
Fast porto 69 kr  
Leverans inom 1-3 dagar  

Betala enkelt med Klarna, PayPal och Swish
Basketkorgar

Varumärke
Sorteringsordning
Basketring
749 kr
799 kr

Du har väl inte missat vårt erbjudande? Just nu har vi kanonpriser på mängder av basketkorgar med upp till 25 % rabatt på kvalitetskorgar från bland annat AND1 och Spalding. Välkommen att fynda!

 

Prisvärda basketkorgar för inom- och utomhusbruk

 

Hos 2WIN finns basketkorgar som täcker de flesta behov. Om du är ute efter något lättsamt för ditt barn eller för hemmet/kontoret har vi mini-basketkorgar från SKLZ och Spalding som är helt anpassade i såväl storlek som material. Perfekta basketkorgar för juniorer!

 

Letar du efter en backboard att spela basket vid garage eller husvägg för hemmaträning eller en portabel basketkorgställning? Då kan vi erbjuda lite mer avancerade basketkorgar från Spalding eller AND1 med allvädersnät. Oavsett om du enbart vill köpa korgen eller en hel proffsuppsättning så kommer du att hitta den perfekta hoopen här. Kontakta gärna oss på 2WIN vid frågor om leverans, betalning eller övriga frågor!

 

Bästsäljaren!

 

Vill du ha mer basketkorg för pengarna? Prova Spalding NBA Gold – bästsäljaren som både är tålig, lättmonterad och stabil. Korgen är justerbar mellan 2,28 - 3,05 m med en smidig tredelad stolpe om ca 9 cm i diameter. Du hittar den här.


2WIN – Det naturliga valet när du ska välja basketkorg

Oavsett vilken typ av basketkorg du är ute efter kan vi garantera att vi har den. Vi på 2WIN är det naturliga valet för dig som vill ha det senaste inom prisvärda och högkvalitativa basketprodukter. Välj ut det du vill ha från sortimentet och beställ via webshopen redan idag - så ser vi till att leverera det omgående.

 

Visa mer
Visa mindre