Fast porto 69 kr  
Leverans inom 1-3 dagar  

Betala enkelt med Klarna, PayPal och SwishBASKET / SLEEVES

Välkommen att fynda det allra senaste hos 2WIN:s basketshop! Vi har arm sleeves och leg sleeves för alla stilar och smaker. Flera basket sleeves är dessutom utrustade med en unik Hex-teknologi – en riktig favorit bland spelare på hög nivå. Hex-teknologin ger extra kompressionsstöd på utsatta områden som armbågar och knän, samtidigt som huden hålls sval och torr. Helt enkelt basket sleeves för dig med ambitioner på planen!

 

Två i en! Arm sleeve & leg sleeve från McDavid

 

Nu har vi ett paketpris på arm & leg sleeves från McDavid! Du får två kompressions-sleeves som ger skydd mot stötar och skrapsår, samtidigt som musklerna hålls varma. Självklart är de tvätt- och torkbara i maskin och innehåller dessutom hDc Moisture Management Technology, som gör att du håller dig torr och sval på insidan av sleeven. Nu till kampanjpris 549 kr.

 

Du hittar setet HÄR.

 

Vår bästsäljare! Arm sleeve från vårt eget varumärke 2WIN

 

Håll det enkelt. Fynda en av våra egna bästsäljare – en arm sleeve i svart, vitt eller blått. En smidig basketsleeve som sitter som ett extra skinn på huden. Dessutom är den riktigt plånboksvänlig med ett pris på under hundralappen.

 

- Jag vill ha 2WINS arm sleeve i SVART

- Jag vill ha 2WINS arm sleeve i VITT

- Jag vill ha 2WINS arm sleeve i BLÅTT

 

Saknar du någonting? Låt oss hjälpa dig!

 

2WIN.se är Sveriges mest dedikerade basketshop. Hos oss ska du kunna hitta allt som en basketspelare behöver – från en arm sleeve eller leg sleeve till en basketkorg. Saknar du någon färg, storlek, vara eller ett varumärke är du därför varmt välkommen att kontakta oss. Det gör du enkelt här.

 

 


Uppdatera
Sorteringsordning

1  2  Nästa »  |  Visa alla
1  2  Nästa »  |  Visa alla