Basketskor för juniorer – Allt för den unga basketspelaren | 2WIN
Fast porto 69 kr  
Leverans inom 1-3 dagar  

Betala enkelt med Klarna, PayPal och Swish

/ BASKET / BASKETSKOR / Junior

2WIN satsar stort på de unga talangerna och har valt ut ett varierat sortiment basketskor. Här finns flera olika modeller och varumärken som passar både killar och tjejer. Hitta dina favoriter som hjälper dig att utveckla ditt spel och som tar dig framåt på basketplanen.

  

Olika basketskor för olika basketspelare

Det finns många olika modeller att välja mellan och alla har sina egenskaper och fördelar. Vi har modeller med ett högt vriststöd som sitter bra på foten och som ger extra stabilitet. De låga modellerna har också flera fördelar med bra grepp och rörelse. Vissa basketskor ger mer explosivitet och styrka medan andra erbjuder den senaste tekniken som tar dig till nya höjder. Förutom prestationen spelar designen såklart in också. Enkelt och stilrent eller färgglatt? Du väljer!

  

Passa på att fynda – Hyperdunk 2015

Just nu har vi sänkt priset på Nikes modell Hyperdunk 2015. Passa på att fynda en av 2WINs absoluta favoriter till ett riktigt bra pris. Basketskon har ett högt vriststöd som känns igen från flera av Nikes tidigare modeller. För att uppnå ännu bättre passform och för att foten ska sitta stabilt i skon har man använt Flywire trådar. Köp Hyperdunk 2015 Jr till rabatterat pris här!

 

Snabba leveranser med full bytesrätt

Vårt mål är att skicka din order inom 1 dag, räkna sedan med 1-3 arbetsdagar i leveranstid. Snabbt och enkelt är vårt motto och vi jobbar ständigt mot att förbättra vår service.

 
Blev det fel storlek eller ångrade du ditt val av modell? Inga problem! Hos 2WIN har du alltid 14 dagar öppet köp – även på rea-varor. Se bara till att skorna är oanvända och i nyskick innan du skickar tillbaka dem.

Visa mer
Visa mindre

Uppdatera
Sorteringsordning

1  2  Nästa »  |  Visa alla
1  2  Nästa »  |  Visa alla