Basketskor för juniorer – Allt för den unga basketspelaren | 2WIN
Fast porto 69 kr  
Leverans inom 1-3 dagar  

Betala enkelt med Klarna, PayPal och Swish
BASKET / BASKETSKOR / Junior

Varumärke
Storlek
Sorteringsordning

2WIN satsar stort på de unga talangerna och har valt ut ett varierat sortiment av basketskor för junioren. Här finns flera olika modeller och varumärken som passar både killar och tjejer. Hitta dina favoriter som hjälper dig att utveckla ditt spel och som tar dig framåt på basketplanen.

  

Olika basketskor för olika basketspelare

Det finns många olika modeller att välja mellan och alla har sina egenskaper och fördelar. Vi har modeller med ett högt vriststöd som sitter bra på foten och som ger extra stabilitet. De låga modellerna har också flera fördelar med bra grepp och rörelse. Vissa basketskor ger mer explosivitet och styrka medan andra erbjuder den senaste tekniken som tar dig till nya höjder. Förutom prestationen spelar designen såklart in också. Enkelt och stilrent eller färgglatt? Du väljer, vi har ett stort sortiment av basketskor för junioren!

  

Passa på att fynda – Nike PG 1

Just nu har vi sänkt priset på Nikes modell PG 1 JR. Passa på att fynda en av 2WINs absoluta favoriter till ett riktigt bra pris. Basketskon för junioren är framtagen med basketspelaren Paul George och har en luftig ovandel tillsammans med Nikes Fly-Wire teknik i framfoten så skon sitter perfekt på foten. För en skön och responsiv dämpning, har Nike PG 1 en mellansula i Phylon med Zoom-Air. Köp Nike PG 1 JR till ett riktigt schysst pris hos oss på 2WIN!

 

Snabba leveranser med full bytesrätt

Vårt mål är att skicka din order inom 1 dag, räkna sedan med 1-3 arbetsdagar i leveranstid. Snabbt och enkelt är vårt motto och vi jobbar ständigt mot att förbättra vår service.

 
Blev det fel storlek eller ångrar du ditt val av modell? Inga problem! Hos 2WIN har du alltid 14 dagar öppet köp – även på rea-varor. Se bara till att skorna är oanvända och i nyskick innan du skickar tillbaka dem.

Visa mer
Visa mindre